Blackmagic Design Cloud Store Mini 8TB
Blackmagic Design Cloud Store Mini 8TB
Blackmagic Design Cloud Store Mini 8TB
Artikelnummer: 1055431

Blackmagic Design Cloud Store Mini 8TB

Smidig nätverkslagring med hög prestanda för filhantering

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 10G Ethernet för överföring utan fördröjning
 • Klarar av hantering av 12K Blackmagic digital cinema-format
 • Live sync mot Dropbox för global åtkomst
30 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Blackmagic Cloud Store Mini är en nätverksansluten hårddisklösning speciellt designad för att hantera stora media-filer. Med 10G Ethernet port överför du snabbt filer, även i 12K RAW-format. Synka direkt mot Dropbox för extra backup eller för att enkelt kunna dela dina filer till personer på andra platser globalt. Se hur hårddiskarna skriver och hanterar din information via HDMI. Du får detaljerad information om hur minnet används i realtid. Cloud Store Mini är en smidig lagringslösning för slippa lagra stora filer direkt i din dator.

Fördelar

 • Designad för att dela stora media-filer mellan många användare
 • Hanterar 12K Blackmagic RAW-filer utan fördröjning
 • Stöd för 10G Ethernet
 • Live sync mot Dropbox för att dela filerna globalt
 • Övervaka hanteringen av lagringen i realtid via HDMI
 • Enkel att underhålla och reparera
 • Möjligthet till lokal backup via USB-C
 • Inga prenumerationsavgifter
 • Gratis mjukvara till Mac och Windows

Designad för film och tv

Även om Could Store Mini passar för alla som letar efter en pålitlig molnlösning så är den designad med film och tv i åtanke. Dela filer snabbt och smidigt mellan användare för redigering, färgkorrigering, ljudmixing och VFX. Hantera 12K Blackmagic digital cinema-filer ut fördröjning och slipp lagra filerna lokalt på varje enkild dator. Fungerar perfekt för DaVinci Resolve.

Portabel och tyst

Jämfört med många liknande produkter så är Cloud Store Mini helt portabel. Tack vare den unika designen så går den även tyst och fungerar därför att placera i kontorsmiljö utan att den stör. Det gör det lätt att koppla in mot flera datorer samtidigt och dela material sömlöst.

10G Ethernet-port

Cloud Store Mini kommer utrustad med 10G Ethernet-port. De flesta datorer kan uppgraderas att kunna hantera 10G för bästa effekt. Saknar din dator Ethernet-port? Inga problem! Genom USB-C får även mindre datorer snabb tillgång till alla filer på din lagringsenhet. Förutom vid överföring kan USB-C-porten även användas för att koppla på extra hårddisk för backup eller extra minne.

Dela globalt via Dropbox sync

Arbeta ofördindrat med kollegor på en global nivå. Med support för Dropbox sync kan du lagra filer på flera Blackmagic Cloud-enheter för att enkelt kunna dela stora filer mellan olika platser. Ingen prenumeration krävs.

Överblick i realtid

Genom den inbyggda HDMI-porten kan du i realtid få en överblick i hur Cloud Store Mini utnyttjar minnet genom visuell representation av minnets kärnor. Koppla lagringsenheten direkt mot en monitor eller TV för att få upp live-status. Det är också möjligt att se andra enheter som är sammankopplad via Dropbox sync.

Inga ovanliga delar

Cloud Store Mini kommer utrustad med fyra separata M.2-hårddiskar som är extremt körsäkra. Alla delar i din Cloud Store är vanliga och det gör den lätt att underhålla och reparera vid behov. Du kan även själv byta ut hårddiskarna om mer minne skulle behövas i framtiden. 

Levereras med:

 • Blackmagic Cloud Store Mini 8TB
 • Strömkabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK