Blackmagic Design HyperDeck Extreme 4K HDR
Blackmagic Design HyperDeck Extreme 4K HDR
Blackmagic Design HyperDeck Extreme 4K HDR
Artikelnummer: 1055427

Blackmagic Design HyperDeck Extreme 4K HDR

Blackmagic Design HyperDeck Extreme 4K HDR-recorder

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Spela in och spela upp i full 4K-upplösning
 • Stöder liveproduktion, digital skyltning och arkivarbete
 • Stor LCD-touchscreen med enkla däckkontroller
40 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

HyperDeck Extreme 4K HDR har tillförlitligheten som kännetecknar HyperDeck-serien kombinerat med nya innovationer som utrymmesbesparande H.265-filer, valfri intern cache, 3D LUT och HDR-stöd. Med möjligheten att spela in upp till 4K i H.265 får du reducerade lagringskostnader och en fantastisk bildkvalitet. Den stora pekskärmen säkerställer en utmärkt återgivning av deras inspelning samt enkel kontroll över alla inställningar. Detta innebär att HyperDeck Extreme är den perfekta lösningen för nästa generation av sändningar, liveproduktion och digital skyltning.

Fördelar

 • Spela in och spela upp i full 4K-upplösning
 • Stöder liveproduktion, digital skyltning och arkivanvändning
 • Stor LCD-touchscreen med enkla däckkontroller
 • Dubbla kortplatser för oavbruten inspelning
 • HDR-support
 • Inbyggda scopes inkluderar waveform, vektorskop och histogram
 • 10G Ethernet för extremt snabb mediauppladdning på distans

Enkel användning

HyperDeck Extreme har ett innovativt användargränssnitt med pekskärm med däckkontroller samt en stor display för att se inspelningen. HyperDeck Extreme inkluderar även 2 mediaplatser, 12G-SDI, analoga anslutningar för arkivering, USB-C extern diskinspelning, plus en frontpanelhögtalare och hörlursuttag. Det finns också en valfri cache som eliminerar tappade bildrutor om ditt mediabibliotek blir fullt. Både växelströms- och likströmsanslutningar ingår också för användning i studio eller på plats.

Optimerade funktioner för liveproduktion

Med sin fantastiska mångsidighet är HyperDeck Extreme 4K HDR också utmärkt för liveproduktion som en masterinspelare, klippspelare och för inspelning av ISO-kameror. De analoga ingångarna tillåter dig att spela in från gamla videoband, så äldre programmering kan användas på de senaste streamingtjänsterna eller för användning vid redigering. Digital skyltning är enkel med HyperDeck Extreme eftersom den har 10G Ethernet för snabba mediauppladdningar, plus att den har ett enkelt fjärrkontrollprotokoll. Du kan till och med använda den som en fältinspelare eftersom den inkluderar HDMI, SDI och analoga ingångar med inbyggda scopes och 3D LUTs. Omfattningarna hjälper också din QA-mästare att säkerställa efterlevnad av sändningsstandarder innan streaming och sändning.

Touchscreen med enkel kontrollpanel

Det innovativa touch LCD-användargränssnittet ger otrolig kontroll. På skärmen finns dedikerade knappar för att spela upp, stoppa och spela in, plus en minitidslinje för att enkelt bläddra igenom dina inspelningar. LCD-skärmen inkluderar en heads-up-display med tidskod, videostandard, mediastatus samt ljudmätare. Scopes kan aktiveras via pekskärmen samt fokus och exponeringshjälp. Det finns också ett omfattande utbud av inställningar som alla styrs från den stora LCD-skärmen.

Stöd för de senaste HDR-standarderna och ProRes 422

Med HyperDeck Extreme 4K HDR kommer du ha stöd för de senaste HDR-standarderna och en extremt ljus skärm med ett brett färgomfång. De inbyggda scopen ändras till och med till HDR-scopes när du arbetar i HDR-format. Den ljusstarka LCD-skärmen har ett bredare färgomfång och kan hantera både Rec. 2020 och Rec. 709 färgrymder. Det inbyggda HyperDeck Extreme HDR LCD-färgomfånget kan till och med hantera 100 % av DCI-P3-formatet. HyperDeck Extreme stöder till och med Apple ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT för inspelning och uppspelning plus ProRes 4444 för uppspelning för att fylla och knappa ut. Det betyder att filer kommer att vara kompatibla med programvara som DaVinci Resolve, Media Composer, Premiere Pro eller Final Cut Pro X.

Levereras med

 • HyperDeck Extreme 4K HDR

*Bra att veta! Strömkabel ingår inte i paketet utan måste köpas separat.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn