Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HyperDeck Extreme Control

Blackmagic Design HyperDeck Extreme Control

Artikelnummer: 1043954
  • Kontrollenhet för HyperDeck Extreme 8K
  • Klassiskt "videodäck"-format
  • Inbyggd redigering för att importera och arkivera äldre inspelningsmedia
15 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Blackmagic Design HyperDeck Extreme Control

Med HyperDeck Extreme Control från Blackmagic Design får du klassisk "videodäck-kontroll" till HyperDeck Extreme 8K recorder, samt inbyggd redigering för att automatisera import av äldre inspelningsmedia, som videoband. Med panelkontroll och RS-422-protokoll kan du kontrollera Hyperdeck Extreme tillsammans med upp till åtta separata videodäck.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.