Micro Converter BiDirect SDI/HDMI med nätdel

Blackmagic Design Micro Converter BiDirect SDI/HDMI med nätdel

Artikelnummer: 1039253

BiDirect SDI/HDMI innebär att konvertern kan göra om SDI till HDMI, HDMI till SDI samt blanda SD och HD material upp till 1080p60 samtidigt. Du kan till exempel konvertera en SDI till HDMI från ett HD-format till ett annat samtidigt som du konverterar en SD-HDMI-signal till en HD-SDI. Konvertern är extremt kompakt, lätt att gömma och installera och kan drivas av en vanlig USB-anslutning. Perfekt att konvertera en dators HDMI-signal till en broadcast projektors SDI eller konvertera din HDMI TV till en SDI-monitor.

900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Extremt liten, USB-driven HDMI/SDI konverter med nätdel

BiDirect SDI/HDMI innebär att konvertern kan göra om SDI till HDMI, HDMI till SDI samt blanda SD och HD material upp till 1080p60 samtidigt. Du kan till exempel konvertera en SDI till HDMI från ett HD-format till ett annat samtidigt som du konverterar en SD-HDMI-signal till en HD-SDI. Konvertern är extremt kompakt, lätt att gömma och installera och kan drivas av en vanlig USB-anslutning. Perfekt att konvertera en dators HDMI-signal till en broadcast projektors SDI eller konvertera din HDMI TV till en SDI-monitor.

Fördelar:

  • Kompakt storlek
  • USB-driven

Levereras med:

  • Blackmagicdesign Micro Converter BiDirect SDI/HDMI
  • +5V Nätdel

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.