Micro Converter BiDirect SDI/HDMI med nätdel

Blackmagic Design Micro Converter BiDirect SDI/HDMI med nätdel

Artikelnummer: 1039253

BiDirect SDI/HDMI innebär att konvertern kan göra om SDI till HDMI, HDMI till SDI samt blanda SD och HD material upp till 1080p60 samtidigt. Du kan till exempel konvertera en SDI till HDMI från ett HD-format till ett annat samtidigt som du konverterar en SD-HDMI-signal till en HD-SDI. Konvertern är extremt kompakt, lätt att gömma och installera och kan drivas av en vanlig USB-anslutning. Perfekt att konvertera en dators HDMI-signal till en broadcast projektors SDI eller konvertera din HDMI TV till en SDI-monitor.

945 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Extremt liten, USB-driven HDMI/SDI konverter med nätdel

BiDirect SDI/HDMI innebär att konvertern kan göra om SDI till HDMI, HDMI till SDI samt blanda SD och HD material upp till 1080p60 samtidigt. Du kan till exempel konvertera en SDI till HDMI från ett HD-format till ett annat samtidigt som du konverterar en SD-HDMI-signal till en HD-SDI. Konvertern är extremt kompakt, lätt att gömma och installera och kan drivas av en vanlig USB-anslutning. Perfekt att konvertera en dators HDMI-signal till en broadcast projektors SDI eller konvertera din HDMI TV till en SDI-monitor.

Fördelar:

  • Kompakt storlek
  • USB-driven

Levereras med:

  • Blackmagicdesign Micro Converter BiDirect SDI/HDMI
  • +5V Nätdel
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.