Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bättre bilder - Grunderna

Bok Bättre bilder - Grunderna

Artikelnummer: 317988

Boken som gör dig till en bättre fotograf genom klassiska knep och som du alltid kan ha med dig i kameraväskan.

149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Bättre bilder - Grunderna
Denna bok reder ut de klassiska begreppen, som varit desamma sedan fotokonstens födelse...
Men kanske mest intressant är att man i all faktainformation lyckas frammana en entusiasm för fotograferandet och att man vågar ställa frågan : Varför och vad fotograferar du? Detta är en behändig liten handbok för nybörjaren.

Har du skaffat en digial system- eller kompaktkamera? Grattis i sådana fall, då har du mycket roligt att upptäcka!
Den här boken ger dig handfasta, praktiska knep som gör dig till en bättre fotograf, bland annat genom att visa dig hur du kan utnyttja klassiska knep för bildkomposition, ta bättre bilder och porträtt på människor, hitta bästa ljuset för häftigare naturbilder, använda blixt och filter för kreativa effekter, ge bilderna proffsfinish i datorn och söka dig fram till ett egen bildspråk - kort sagt hur du lcykas som fotograf.

Knepen behöver inte läsas i någon speciell ordning: välj ett knep som du blir nyfiken på och testa det i praktiken. Genom att pröva dig fram kan du utveckla ditt bildseende och hitta din egen stil.

Om författarna
Elin Rantakrans har akademisk examen från Drexel University samt journalistik från Lund universitet. Hon har bland annat arbetat på dagstidningen Courier-Post i USA, nyhetsmagasinet Cairo Times och reklambyrån Saatchi & Saatchi i Egypten, dagstidningen Guardians webbsajt på Sydsvenskan och Kvällsposten i Sverige.

Tobias Hagberg är bokförläggare och har ett passionerat intresse för fotografi och teknik. Han har en akademisk bakgrund i biologi och journalistik. För HME Publishing och DEXT har han skrivit och översatt ett antal titlar om teknikprylar, fotografi och fri programvara.
Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.