Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Det bästa ur Digitalfotografi - bokserien

Bok Det bästa ur Digitalfotografi - bokserien

Artikelnummer: 1027620
159 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Det bästa ur Scott Kelbys "Digitalfotografi"

I denna samlingsboken hittar du de bästa ur Scott Kelbys 5 böcker "Digitalfotografi" som är en av världens mest sålda bokserie i ämnet digitalfotografi.

Bokserien "Digitalfotografi" är populär tack vare sitt enkla upp lägg och ger många "aha"-upplevelser för både nybörjare och mer erfarana fotografer.

 


 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.