I huvudet på Serkan Günes - Guide till

Bok I huvudet på Serkan Günes - Guide till

Artikelnummer: 1007498
199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
I huvudet på Serkan Günes
Det här är på en och samma gång en utsökt fotobok, ett porträtt av en mästarfotograf, och en djuplodande handbok i landskapsfotografi. För bokens innehåll står Serkan Günes, prisad landskaps­fotograf och föredrags­hållare. Hans bildvisningar lockar alltid en stor publik - det är många som vill veta hur det unga stjärnskottet i fotosverige lyckas fånga naturen så väl. Serkan är alltid generös med råden. Och nu, efter två och ett halvt års arbete, finns det mesta av Serkans fotografiska tänkande sammanfattat i bokform. Texten är skriven av Göran Segeholm, som har följt Serkan tätt i hans arbete i skog och mark. Tillsammans har de diskuterat, analyserat, filosoferat och inte minst fotograferat. Göran är själv fotograf och en av Sveriges mest uppskattade och publicerade fotoskribenter. Resultatet av deras samarbete är en bok som likt få andra lyckas tränga in till de innersta hemligheterna bakom framgångsrikt naturfoto. Som läsare får du bland annat lära dig:

- Om skillnaden mellan centrifugal och centripetal komposition
- Hur man utan att svära sätter upp ett stativ
- Vad det storslagna landskapet kan tänkas ha gemensamt med det intima
- Varför Serkan ofta tänker som en räv
- Varför ordet sublimt är ett nyckelord för många naturfotografer
- Hur 1+1 kan bli mer än 2 om du bara vet vad du gör, och varför

Dessutom gör författarna en djupdykning i begreppet slow photography.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.