BOSE QC45 QuietComfort 45 Black
BOSE QC45 QuietComfort 45 Black
BOSE QC45 QuietComfort 45 Black
BOSE QC45 QuietComfort 45 Black
BOSE QC45 QuietComfort 45 Black
BOSE QC45 QuietComfort 45 Black
Artikelnummer: 1054414

BOSE QC45 QuietComfort 45 Black

Brusreducerande trådlösa hörlurar med omgivningsljud och hög komfort

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • 24 timmars batteritid
 • Hyllad aktiv brusreducering, nu med Aware-läge
 • Ännu tydligare mobilsamtal
3 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Bose QC45 står för QuietComfort 45 och de håller precis vad de lovar - tystnad och komfort. Bose levererar hörlurar med vida känd och hyllad brusreducering som tystar omvärlden och som har en nästintill magisk passform och komfort. Bose har gjort sig kända för att tillverka riktigt bra trådlösa hörlurar och med QC45 tar de sina QuietComfort 35 och lyfter nivån ytterligare. Välj mellan full fokus på din musik eller aktivera Aware-läget där du släpper in yttre ljud för tillfällen när du vill vara närvarande i din omgivning, njut av ännu längre batteritid och snabb laddning via USB-C. Bose QuietComfort 45 kommer bli dina nya favoriter för HiFi-ljud.

Fördelar

 • Trådlösa hörlurar med vinklingsbara öronkåpor
 • HiFi-ljud att bära med sig
 • Bose berömda aktiva brusreducering
 • Aware-läge släpper in omgivningen med en knapptryckning
 • Brusavvisande mikrofonsystem för klarare samtal
 • Upp till 24 timmars trådlös användning
 • Fortsätt lyssna med kabel
 • Lätta och bekväma

Njut av din musik i HiFi

QC45 har utvecklats med exklusiv teknik från Bose, som akustisk TriPort-arkitektur och volymoptimerad Active EQ-teknik, för att kunna producera allt i Hi-Fi. Den patenterade TriPort-designen ger öronkåporna djup och fyllighet, utan att deras storlek blir större. Du får alltså bättre ljud från hörlurar som är mindre, lättare och bekvämare. Den volymoptimerade Active EQ-tekniken förstärker dessutom höga och låga toner för att bibehålla samma Hi-Fi-prestanda oavsett hur hög eller låg volym du har. Basen förblir konsekvent när du sänker volymen och musiken är fortfarande tydlig när du höjer den.

Aktiv brusreducering med medvetenhets-läge

Bose har tagit fram Acoustic Noise Cancelling™-teknik, som är resultatet av mer än 50 års forskning. Små dolda mikrofoner i öronkåporna mäter, jämför och reagerar kontinuerligt på ljuden i din omgivning. Dessa ljud stängs sedan av med en motsatt signal, vilket leder till att det ljudet tystas medan din musik förstärks utan störningar. Använd knappen på vänster öronkåpa för att välja mellan tyst läge för total brusreducering eller Aware-läge (medvetenhetsläge) för att släppa in omgivningen. Mikrofoner fångar upp ljuden omkring dig och spelar upp dem naturligt i hörlurarna. Det blir din musik och miljö samtidigt, så att du kan höra allt du behöver, men med en mycket mer balanserad volym.

Bose QC45 QuietComfort 45 trådlösa hörlurar

Tydligare samtal

Den förbättrade röstupptagningen i Bose QC45 överträffar konkurrensen, nu med en fjärde extern mikrofon. De här hörlurarna isolerar och fokuserar på din röst samtidigt som en brusavvisande algoritm filtrerar bort omgivande ljud för att ge dig tydligare samtal. Allt sker i realtid så att du kan känna dig trygg med att din röst hörs tydligt, även i blåsiga och högljudda miljöer.

Ännu längre batteritid

QuietComfort 45 har fått ännu längre speltid än sina föregångare. Lyssna på din musik i upp till 24 timmar på en enda laddning, även med brusreduceringen aktiverad. Det är länge nog för att bibehålla tystnaden och lyssna på musik under flera arbetsdagar eller under den längsta flygturen. Hörlurarna laddas via USB-C på upp till 2,5 timmar. En snabbladdning på 15 minuter ger dig upp till 3 timmars speltid.

Du kan även fortsätta lyssna ännu längre med kabel. En ljudkabel medföljer för att kunna ansluta QC45 till dator eller mobila enheter.

Hög komfort med bekväma detaljer

En otrolig lyssningsupplevelse kräver en matchande passform. QuietComfort 45 fortsätter att ge värde för pengarna när det kommer till detta genom att fokusera på alla små detaljer. Till exempel mjuka kuddar utan veck, lyxigt syntetiskt läder och minimal klämkraft. Du glömmer nästan att du har dem på dig – även efter flera timmars användning. Mjuka och vadderade öronkuddar med syntetiskt läder och huvudbandets undersida garanterar en bekväm passform hela dagen.

Konstruktionen är gjord i hög kvalitet med förstärkt huvudband och metallgångjärn för alla rörliga delar som försäkrar lång hållbarhet.

Levereras med

 • Bose QuietComfort® 45 trådlösa hörlurar
 • Förvaringsväska med dragkedja
 • USB-C-laddningskabel, 30 cm
 • 3,5 mm till 2,5 mm ljudkabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK