Fujinon XF 35mm f/2 R WR svart

Fujifilm Fujinon XF 35mm f/2 R WR svart

Artikelnummer: 1022628
  • Normalobjektiv som motsvarar 50mm
  • Vädertätat
  • Snabb och exakt autofokus
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Fujinon XF 35mm f/2 R WR svart
UV-Filter 43mm PD WMC
Väska Lens Case Duo 5 svart
4 738 SEK
Fujinon XF 35mm f/2 R WR svart
UV-filter L395 SMC 43 mm
Motljusskydd LH-XF35-2 svart metall till XF 35mm
5 188 SEK

Ett kompakt och smidigt objektiv med hög bildkvalitet och snabb autofokus. Den fasta brännvidden motsvarar 53mm på en 35mm kamera och är därför perfekt till exempelvis porträtt eller reportage. Objektivet har nio linselemet i sex grupper inklusive två asfäriska linselement. Du får skarpa bilder redan på full bländaröppning med en vacker bakgrundsoskärpa.
 

Levereras med:

Motljusskydd, främre- och bakre objektivlock.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.