Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixt Speedlite 470EX-AI

Canon Blixt Speedlite 470EX-AI

Artikelnummer: 1038682
 • Blixten studsar ljuset åt dig
 • Halvautomatiskt läge för att växla mellan stående och liggande
 • Helautomatisk inställning för reflektering av ljuset
 • Tydlig display
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Blixt Speedlite 470EX-AI
Väska Flash Mob V3.0 svart/grå
Tiltbart paraplyfäste med låsbar blixtsko
5 588 SEK
Blixt Speedlite 470EX-AI
Ezybox Speed Lite 2 Plus Joe McNally
Batteriladdare ReCyko PB50 inkl 4 st AA ReCyko
6 779 SEK

Blixt som riktar in sig automatiskt

Canon 470EX-AI har två stycken motorer i blixthuvudet som automatiskt kan ställa in bästa riktningen för att reflektera ljuset. Blixten gör snabbt två ljusmätningar för att analysera avstånd till motivet och den reflekterande ytan varpå huvudet positioneras automatiskt.

Fördelar:

 • Helautomatisk inställning för reflektering av ljuset
 • Halvautomatiskt läge för att växla mellan stående och liggande läge
 • Hi-Speed sync, Manuell blixtinställning, blixtexponeringskompensation med mera.

Helautomatisk inställning för reflektering av ljuset

För att få ett mjukt och fint ljus fritt från kraftiga skuggor bör ljuset studsas på någon större yta. Med 470EX-AI sker denna inställningen helt automatiskt. Blixten gör två snabba ljusmätningar och ställer därefter in sig i bästa läge för att studsa ljuset. Ställ reglaget på F och tryck på AI-B-knappen på blixten för att aktivera ljusmätningen, så har du bästa inställningarna för att reflektera ljuset. Tryck på AI-B igen när du byter plats eller om avståndet till modellen ändras, så gör blixten en ny mätning och anpassas för den nya platsen och situationen.

Halvautomatiskt läge för att växla mellan stående och liggande

Om du har erfarenhet av blixtar tidigare och själv vill kontrollera riktningen så kommer 470EX-AI ihåg åt vilket håll du riktade blixthuvudet och ställer in samma riktning när du växlar mellan stående och liggande bilder. Ställ reglaget på S och efter att du riktat in blixthuvudet så memoreras riktningen med snabb knapptryckning. Du återkallar riktningen genom att dubbelklicka på avtryckaren.

Hi-Speed sync, Manuell blixtinställning, blixtexponeringskompensation med mera.

Givetvis har blixten inställningarna och egenskaperna du hittar du många andra blixtar från Canon, funktioner som Hi-Speed sync för att använda snabba slutartider för fotografering utomhus och med kort skärpedjup samt manuell blixtinställning och blixtexponeringskompensation för att nämna några. Blixten kan fungera som en slavblixt och tar då emot IR-signaler från andra Canon blixtar. Canon 470EX-AI saknar inbyggd radiomottagare

Levereras med:

 • Canon 470EX-AI
 • Bouncer
 • Ställ
 • Väska

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.