EF 400mm f/5,6L USM

Canon EF 400mm f/5,6L USM

Artikelnummer: 15170
  • Objektivet har utdragbart motljusskydd och avtagbart stativfäste
  • Canons L-serie
14 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Canon EF 400/5,6L USM

Det här superteleobjektivet konstruerades med tanke på kompakta mått och lätt hantering. En lins av super UD-glas med liknande egenskaper som fluorit och en lins av UD-glas ger hög skärpa över hela bildfältet. Objektivet har utdragbart motljusskydd och avtagbart stativfäste. Objektivet har inbyggt motljusskydd.

Levereras med

  • Bakre och främre objektivlock
  • Objektivväska LZ1132
  • Stativfäste A II vit
  • Manual
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.