EF 400mm f/5,6L USM

Canon EF 400mm f/5,6L USM

Artikelnummer: 15170
  • Objektivet har utdragbart motljusskydd och avtagbart stativfäste
  • Canons L-serie
  • Vädertätad
14 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 400mm f/5,6L USM
Putsduk Photo Microklear Cloth
Bakre objektivlock E
14 828 SEK
EF 400mm f/5,6L USM
Kameraryggsäck BackLight 26L Photo Daypack Charcoal
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
17 239 SEK

Det här superteleobjektivet konstruerades med tanke på kompakta mått och lätt hantering. En lins av super UD-glas med liknande egenskaper som fluorit och en lins av UD-glas ger hög skärpa över hela bildfältet. Objektivet har utdragbart motljusskydd och avtagbart stativfäste. Objektivet har inbyggt motljusskydd.

Levereras med:

  • Bakre och främre objektivlock
  • Objektivväska LZ1132
  • Stativfäste A II vit
  • Manual

[TEXT1014583797]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.