EF 85mm f/1,2L II USM

Canon EF 85mm f/1,2L II USM

Artikelnummer: 15275
 • Fantastisk objektiv till porträtt och bröllop
 • Ger extremt blurrig bakgrund
 • Mycket ljusstark med bländare f/1,2
 • Tyst och nogrann autofokus
 • Super Spectra Coating
20 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 85mm f/1,2L II USM
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
21 733 SEK21 958 SEK
EF 85mm f/1,2L II USM
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
21 942 SEK22 239 SEK

Canon EF 85mm f/1,2L II USM

Canon EF 85mm f/1,2L II USM ingår i Canons professionella L-serie och är det ultimata objektivet för porträttfotografering. Med en stor maximal bländare och suverän optisk prestanda levererar det skarpa bilder med en snygg bakgrundsoskärpa och fungerar utmärkt även i svagt ljus, utan blixt.

 • Stor maximal bländaröppning f/1,2
 • Snabb och tyst autofokus
 • Super Spectra Coating
 • Sänder avståndsinformation till E-TTL I

Utmärkt bakgrundsoskärpa

Med den stora maximala bländaröppningen f/1,2 och en cirkelformad bländaröppning får du en riktigt snygg bokeh men jämn oskärpa utanför skärpedjupet - perfekt för porträtt.

Tyst och nogrann autofokus

USM-motorn (Ultrasonic Motor) är av ringtyp och arbetar med vibrationer och ultraljudsfrekvenser vilket resulterar i en extremt tyst och noggrann autofokus. Det går även bra att justera skärpan manuellt utan att du behöver stänga av autofokusen.

Super Spectra Coating

Antireflexbehandlingen Super Spectra Coating förebygger ljusslöjor och så kallade spökbilder som annars kan vara ett problem med digitala kameran på grund av reflexer i bildsensorn. Dessutom stämmer antireflexbehandlingen av olika objektivs färgåtergivning för att ge samma resultat oavsett vilket du använder.

Levereras med:

 • Motljusskydd (ES-79 ll)
 • Etui
 • Främre och bakre objektivlock
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.