Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fjärrkontroll LC-5 trådlös 100 meter

Canon Fjärrkontroll LC-5 trådlös 100 meter

Artikelnummer: 504642
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Den här infraröda fjärrkontrollen är idealisk för naturbilder och närbilder när du inte vill störa motivet. Du kan styra de viktigaste kamerafunktionerna på avstånd upp till 100 meter: Enbildstagning, bildserier. testläge och 3,5 sekunders fördröjning. Fjärrutlösare RS-80 N3 kan anslutas till LC-5.

Kompatibel med:
Canon EOS: 5d, 5d Mark II, 10d, 20d, 30d, 40d, 50d, 60d.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.