LP-E6NH Kamerabatteri

Canon LP-E6NH Kamerabatteri

Artikelnummer: 1048908
  • Kapacitet på 2130 mAH
  • Uppladdningsbart Li-ion batteri
  • Används i många kameror, kamerabelysningar och monitorer
1 229 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Att ha ett extrabatteri med sig i kameraväskan är aldrig fel. Ingen vill missa en bild på grund av att batteriet tagit slut. Batteriet har en kapacitet på 2130 mAH.

Fördelar

  • Kapacitet på 2130 mAH
  • LP-E6NH är bakåtkompatibelt och passar även all utrustning och alla kameror som använder LP-E6N- och LP-E6-batterier

Kraftfullt och mångsidigt kamerabatteri

Uppladdningsbart original Li-ion batteri för bland annat Canon systemkameror EOS R5 och R6. Canon LP-E6NH används även i många kamerabelysningar och monitorer som kan användas tillsammans med din systemkamera. LP-E6NH är bakåtkompatibelt och passar även all utrustning och alla kameror som använder LP-E6N och LP-E6 batterier.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.