LP-E6NH Kamerabatteri

Canon LP-E6NH Kamerabatteri

Artikelnummer: 1048908
  • Kapacitet på 2130 mAH
  • Uppladdningsbart Li-ion batteri
  • Används i många kameror, kamerabelysningar och monitorer
1 229 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

LP-E6NH Kamerabatteri
LP-E6/LP-E6N Duo charger Canon
Väska för 2 DSLR-batterier
1 707 SEK
LP-E6NH Kamerabatteri
Väska för 4 DSLR-batterier
Dubbelladdare till Canon LP-E6, LP-E6N, LP-E6NH
2 307 SEK

Att ha ett extrabatteri med sig i kameraväskan är aldrig fel. Ingen vill missa en bild på grund av att batteriet tagit slut. Batteriet har en kapacitet på 2130 mAH.

Fördelar

  • Kapacitet på 2130 mAH
  • LP-E6NH är bakåtkompatibelt och passar även all utrustning och alla kameror som använder LP-E6N- och LP-E6-batterier

Kraftfullt och mångsidigt kamerabatteri

Uppladdningsbart original Li-ion batteri för bland annat Canon systemkameror EOS R5 och R6. Canon LP-E6NH används även i många kamerabelysningar och monitorer som kan användas tillsammans med din systemkamera. LP-E6NH är bakåtkompatibelt och passar även all utrustning och alla kameror som använder LP-E6N och LP-E6 batterier.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.