Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus WP-V3

Canon Undervattenshus WP-V3

Artikelnummer: 316137
6 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Canon WP-V3
Fånga skarpa, levande HD-filmer även under vatten! UV-huset WP-V3 är vattentätt ned till 40meters djup. Huset är tillverkat i polykarbonat som är slagtåligt och lätt. Det finns direkta knappar för inspelning start/stopp, zoom, stillbildsfoto och förhandsgranskning.

Passar till
HF M41, HF M40 och HF M400

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.