Canson Platine Fibre Rag A4 310gr 10blad
Artikelnummer: 1019069

Canson Platine Fibre Rag A4 310gr 10blad

Fine Art papper Platine Fibre Rag, A4

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
279 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canson Platine Fibre Rag är ett satinpapper i 100% bomull med slät textur. Pappret har den mest rena vita ton som finns på marknaden, utan några optiska blekmedel som försämras med tiden. Canson Photo Platine Fibre Rag erbjuder en hög papperskvalitet och papper med exeptionella gråtoner, levande färger och djup svärta, utmärkt bildskärpa och optimal färggradering - tillverkat för att motstå åldrande tack vare naturliga mineraler. Idealiskt för utskrift av detaljer, färgfotografier och svartvita utskrifter.

Egenskaper:
- 100% lump
- Formgjord (den äldsta och finaste tekniken för papperstillverkning)
- Torkar omedelbart
- Vattenresistent
- ISO9706-standard
- Tillverkat för att bevaras, ej blekas och motstå åldrande
- Acid Free-certifierat för att undvika nedbrytning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.