Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Skymaster 25x70

Celestron Kikare Skymaster 25x70

Artikelnummer: 1026236
1 450 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Skåda på långa avstånd både på jorden och i himlen
Denna kikare har en stor objektivöppning på 70 mm vilket gör att den passar perfekt för att skåda astronomiska objekt och andra objekt på långa avstånd. De högkvalitativa BaK4-prismorna är behandlade med en flerskiktig antireflexbehandling som gör att du får riktigt bra kontrast i bilden och okularen fungerar även om du använder glasögon. Kikaren ger dessutom en stor ljusstyrka på 7,84 samt skärpa över hela synfältet. Den har en gummiarmerad kikarkropp för ett stabilt grepp samt en låg vikt på 1474 gram vilket gör att den blir smidig att bära med sig.

Levereras med:

  • Väska
  • Bärrem

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.