Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stjärnkikare Astromaster 70EQ

Celestron Stjärnkikare Astromaster 70EQ

Artikelnummer: 1023696

Nybörjarvänligt dubbelfunktionellt teleskop med upprätt bildoptik - perfekt för åskådning av både land och astronomi.

1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Celestron Astromaster 70EQ
Nybörjarvänligt dubbelfunktionellt teleskop med upprätt bildoptik - perfekt för åskådning av både land och astronomi. Du får ljusa och skarpa bilder tack vare belagda glasoptik. Med permanent monterad starpointer installeras stjärnkikaren snabbt och enkelt, inga verktyg behövs. Dess robusta och förmonterade stativ har 1,25" stålben som ger en stabil plattform till kikaren. Tyska ekvatorfästen med inställningscirklar gör att du exakt kan lokalisera och spåra himlakroppar och objekt.
 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.