Celestron Stjärnkikare Astromaster 70EQ
Celestron Stjärnkikare Astromaster 70EQ
Celestron Stjärnkikare Astromaster 70EQ
Celestron Stjärnkikare Astromaster 70EQ

Celestron Stjärnkikare Astromaster 70EQ

Stjärnkikare Astromaster 70EQ

Artikelnummer: 1023696
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:

Nybörjarvänligt dubbelfunktionellt teleskop med upprätt bildoptik - perfekt för åskådning av både land och astronomi.

1 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Celestron Astromaster 70EQ
Nybörjarvänligt dubbelfunktionellt teleskop med upprätt bildoptik - perfekt för åskådning av både land och astronomi. Du får ljusa och skarpa bilder tack vare belagda glasoptik. Med permanent monterad starpointer installeras stjärnkikaren snabbt och enkelt, inga verktyg behövs. Dess robusta och förmonterade stativ har 1,25" stålben som ger en stabil plattform till kikaren. Tyska ekvatorfästen med inställningscirklar gör att du exakt kan lokalisera och spåra himlakroppar och objekt.
 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.