P Filterkit Landscape

Cokin P Filterkit Landscape

Artikelnummer: 1027120
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

I filterkitet Landscape från Cokin får du 3 st graduerade filter för fotografering av landskap. Framhäv himlen med det graduerade Blue Soft-filtret eller få en filmisk känsla med det graduerade Tobacco Soft-filtret. Kitet innehåller även ett graduerat ND8-filter.

ND-filter minskar den totala mängden ljus, utan att påverka färgbalansen. Används vid tex. landskapsfotografering, för att återställa balansen mellan en ljus himmel och mörk markyta. Tar fram texturen i molnen och ger en jämn exponering. Progressiv toning från mitten och upp till toppen på filtret.

Detta kit innehåller:

  • 1x GND8 Soft filter – 3 bländarstopp
  • 1x Gradual Blue Soft-filter
  • 1x Gradual Tobacco-Soft filter

OBS. Filterhållare och adapterring säljs separat.

Läs ett inlägg i vår blogg om ND-filter och se bildexempel.

[TEXT1020535591]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.