OLED-monitor 7,7" Recorder Odyssey 7Q+,

Convergent Design OLED-monitor 7,7" Recorder Odyssey 7Q+,

Artikelnummer: 1016895
26 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Odyssey 7Q+ är en avancerad monitor/recorder med möjlighet att spela in HD/ 2K / UHD och 4K via SDI och HDMI. Den kan spela in i okomprimerad DPX eller Apple ProRes 422 (HQ). Med Odyssey RAW Bundle kan den även spela in i RAW (köps på Convergent Designs hemsida). Odyssey 7Q+ har en högupplöst OLED bildskärm (1280x800) som visar djup korrekt svärta och färger med en betraktningsvinkel upp till 176 grader.

Med "Multi-Stream Monitoring-läget" kan upp till fyra HD-videoingångar ses på samma gång i ett quad-viewläge. Eller "live-switcha" mellan de olika videoingåndarna vid användning av flera kameror.

Här kan du läsa mer i Odyssey 7Q+produkt broschyr

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.