Corel CorelDRAW Essentials 2024 MiniBox EN/DE Windows
Artikelnummer: 1100747

Corel CorelDRAW Essentials 2024 MiniBox EN/DE Windows

Webblager
Beställningsvara
Butikslager:
  • Användarvänliga funktioner
  • Kompatibelt med Windows
  • Hanterar många filformat
1 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Gör livfulla designer, redigera foton och skapa illustrationer enkelt med CorelDRAW Essentials! Oavsett om du vill skapa affischer, vykort, inlägg till sociala medier eller experimentera med grafisk design har du alla verktyg du behöver samlade i ett program. CorelDRAW Essentials är enkelt att lära sig och passar både nybörjare och professionella användare. Kom igång med CorelDRAW Essentials och låt kreativiteten flöda.

Fördelar

  • Användarvänliga funktioner för både nybörjade och professionell användning
  • Lägg till text, redigera foton och skapa collage
  • Kompatibel med Windows
  • Stöd för många olika filformat
  • Ingen månadskostnad
  • Hanterar filformaten BMP, PNG, JPG, GIF, HEIF och WEBP

Gör idéer till verklighet

Med CorelDRAW Essentials får du alla verktyg du behöver för att kunna skapa både vektor- och bitmap-baserat. Du kan dessutom med ett enda klick använda dig av Quick Tracing för att konvertera dina bilder från bitmap till vektorer. Du kan snabbt och smidigt göra snygga collage, leka med typsnitt samt texteffekter och skapa levande, färgstarka designer. Du kan enkelt kontrollera varje element i det du skapar med den praktiska objektpanelen. Här kan du till exempel styra synlighet, ordning på alla lager, byta namn eller söka efter objekt. Du får en bred variation av intuitiva verktyg för att skapa enastående grafiskt innehåll, från logotyper och marknadsföringsmaterial till kreativa konstverk.

Levereras med

  • CorelDRAW Essentials 2024 MiniBox EN/DE Windows - Produktlicens
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn