Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skanner ProScan 10T

Reflecta Skanner ProScan 10T

Artikelnummer: 1013775
  • Snabb och effektiv scanning
  • Magic Touch tar bort damm och repor
  • Diabildskanner med 10000 dpi
5 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Diaskanner med hela 10000 dpi

Med en upplösning på 10000 dpi , ett dynamiskt område på 3,9 Dmax och en riktigt snabb skanningstid på 7 min kommer du få högkvalitativa skanningar med Reflecta ProScan 10T. Skannern blir ett effektivt arbetsredskap tack vare sin höga hastighet och även hårdvarubaserade Magic Touch som tar bort damm och repor.

Systemkrav:

  • Windows XP with Service Pack 2, Vista, 7, 8, 10 (32+ 64 Bit)
  • Mac (Intel) 10.5 or higher
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.