Stationära datorer

Med en fast arbetsplats är en stationär dator en kraftfull och pålitlig partner. Hitta din nästa stationära dator hos oss på Scandinavian Photo, vi har flera modeller från Apple som Mac mini och iMac samt kraftpaket från Acer Concept. Glöm inte komplettera din stationära dator med en bildskärm, tangentbord, datormus, LED-belysning och andra tillbehör för streaming, redigering och kreativt skapande. Köp direkt online med snabb leverans eller besök oss i butik för personlig rådgivning och hjälp.

Filtrering
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK