Stationär dator

Med en fast arbetsplats är en stationär dator en kraftfull och pålitlig partner. Hitta din nästa stationära dator hos oss på Scandinavian Photo, vi har flera modeller från Apple som Mac mini och iMac samt kraftpaket från Acer Concept. Glöm inte komplettera din stationära dator med en bildskärm, tangentbord, datormus, LED-belysning och andra tillbehör för streaming, redigering och kreativt skapande. Köp direkt online med snabb leverans eller besök oss i butik för personlig rådgivning och hjälp.

38 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Dator
Varumärken
Internminne
Minnesstorlek
Processor
Hårddiskkapacitet
Grafikkort
Operativsystem
Fysiska anslutningar
Hårddisk
Antal kärnor
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.