Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub

Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub

Thunderbolt 4-hub med stöd för dubbla 4K-skärmar

Artikelnummer: 1054578
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Anslut flera skärmar med USB-C/Thunderbolt 4
  • Premium aluminium design
  • USB-C/Thunderbolt 4, USB-C-laddning & USB-A
  • Ladda din laptop upp till 60W
2 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Ultra USB-C - HDMI 4K adapter
Red Whips 12-pack
3 508 SEK
Thunderbolt 4 Blaze är utformad för situationer där hastighet och prestanda har stor betydelse. Den ger dig en bandbredd på 40GB/s för anslutning av externa skärmar och kringutrustning med hög hastighet, som exempelvis externa hårddiskar. Hubben ger dig upp till tre portar nedströms för Thunderbolt 4/USB 4-kringutrustning – för enastående produktivitet till alla kreativa proffs!

Anslutningar

  • 1x USB-C till laptop (60W)
  • 1x USB-A 3.2 (10GB/s)
  • 3x USB-C/Thunderbolt 4 (40GB/s)
  • 1x AC-port
Alogic Thunderbolt 4 Blaze USB-C hub

Stöd för dubbla 4K-skärmar

Thunderbolt 4 Blaze ger dig möjlighet att ansluta dubbla 4K-skärmar, upp till 60Hz, till datorer som har stöd för Thunderbolt 3 och 4. Har din dator endast USB-C-port (utan Thunderbolt) kan du istället ansluta en enkel bildskärm upp till 4K 60Hz. Thunderbolt/USB-C-portarna på baksidan av hubben är videoutgångar och är utformade för att anslutas direkt till din bildskärm, så länge den är utrustad med en USB-C-videoingång. För att ansluta bildskärmar med HDMI- och DisplayPort-ingångar kan du använda USB-C-videoadaptrar eller videokablar.

Upp till 60W laddning

Förutom att ansluta skärmar, överföra video och data kan du via denna hub också ladda din laptop. Thunderbolt 4 Blaze tillhandahåller upp till 60W ström för att ladda bärbara datorer med USB PD-teknik. Detta är tillräckligt för strömförsörjning av de flesta vanliga laptops.

Levereras med

  • Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
  • Strömadapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.