NAS

NAS står för Network Attached Storage, översatt till Nätverksansluten lagring på svenska. Den fungerar som en lokal server i ditt hem där du kan ta backup, säkra och lagra dina foton och filer och sedan komma åt dem från alla dina enheter, via trådat eller trådlöst nätverk. Välj NAS med eller utan inkluderade hårddiskar, anpassad för företag eller för hemmabruk. Vi har NAS från varumärken som Synology och Blackmagic Design. Köp direkt online, alltid med snabb leverans.

17 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Hårddiskar & Lagring
Filtrering
Varumärken
Gränssnitt
Strömförsörjning
Längd
Garanti
Bredd
Höjd
SSD
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.