NAS

NAS står för Network Attached Storage, översatt till Nätverksansluten lagring på svenska. Den fungerar som en lokal server i ditt hem där du kan ta backup, säkra och lagra dina foton och filer och sedan komma åt dem från alla dina enheter, via trådat eller trådlöst nätverk. Välj NAS med eller utan inkluderade hårddiskar, anpassad för företag eller för hemmabruk. Vi har NAS från varumärken som Synology och Blackmagic Design. Köp direkt online, alltid med snabb leverans.

14 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Minnesstorlek
Gränssnitt
Strömförsörjning
Garanti
Höjd
Bredd
Längd
SSD
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.