Skapa ditt eget privata moln med Synology

Synology erbjuder internetuppkopplade lagringslösningar som kan användas till mycket mer än att bara lagra säkerhetskopior. Förutom att fungera som din egen privata molnlösning så kan en NAS (Network Attached Storage) från Synology exempelvis användas som serverlösning, säkerhetslösning eller sharepoint. Alla enheter kommer med samma förinstallerade mjukvara som gör det lätt att sortera och hantera dina filer. Mjukvaran har bland annat medföljande skriv-, presentation- och räkneprogram utan prenumeration.

Uppkopplade lagringslösningar från Synology

HAT3300 är en hårddisk speciellt framtagen för Synyology NAS och testad för optimal prestanda. Fördelen med att välja Synologys egna hårddiskar över annat märke är att du får en fulltäckande garanti för både NAS och hårddiskar. Det underlättar vid eventuellt behov av service. Hårddiskarna är även byggda för att inte åldras parallellt. Det innebär att de inte kommer behöva bytas ut samtidigt, vilket minskar risken för förlorad data.

Paket med NAS och hårddiskar

Lagring för kreatörer

Synology erbjuder centraliserade lagringslösningar som gör det snabbt, enkelt och säkert att hantera många stora filer och som effektiviserar ditt arbetsflöde. Synology NAS kan även användas som en privat server där du kan dela med dig av filer till klienter eller i ett arbetslag som är lösenordsskyddade och tillgängliga under en viss period. Ladda in dina bilder och videos direkt från kameran till din NAS via USB, utan att du behöver överföra filerna till din dator först. Många enheter kan även utökas med 10GbE-kort för att redigera RAW-material och 4K-videos direkt mot din NAS utan fördröjning. 

I videon här under får du ta del av hur andra kreatörer använder Synology NAS i sitt dagliga arbete.

RAID och automatisk backup

Synology uppfyller de strängaste kraven på dataintegritet, prestanda och skalbarhet. Det gör att du kan känna dig trygg med att lagra dyrbar och känslig information. De har stöd för RAID 0 till F1* vilket gör att din lagring fördelas mellan olika hårddiskar och minimerar risken för förlorad data. Det medföljande operativet sköter automatisk backup och effektiviserar lagringen genom datakomprimering och borttagning av dubbletter. Du får även en tydligt insikt över hur din lagring är organiserad och får direkt information om det är dags att byta ut någon utav hårddiskarna.

*Vilka RAID-typer som stödjs varierar beroende på modell och antalet hårddiskar.

Samma operativ för alla modeller

Oavsett om du väljer en NAS med 1 eller 36 hårddiskfack så får du med samma kraftfulla operativ. Synology DiskStation Manager är intuitivt system som gör det enkelt att organisera, centralisera och skydda alla dina filer. Du har tillgång till dina filer oavsett vart i världen du befinner dig och väljer själv vilka som du vill ge åtkomst till. För de mindre företagen kan ni även använda Synology NAS som en lokal mejl-server och ge varje medarbetare tillgång till office-mjukvara – helt utan prenumerationskostnad. För dig som använder hårddiskar från Synology med din NAS så sköter operativet automatiskt uppdateringar av hårddiskarna.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn