Skapa ditt eget privata moln med Synology

Synology erbjuder internetuppkopplade lagringslösningar som kan användas till mycket mer än att bara lagra säkerhetskopior. Förutom att fungera som din egen privata molnlösning så kan en NAS (Network Attached Storage) från Synology exempelvis användas som serverlösning, säkerhetslösning eller sharepoint. Alla enheter kommer med samma förinstallerade mjukvara som gör det lätt att sortera och hantera dina filer. Mjukvaran har bland annat medföljande skriv-, presentation- och räkneprogram utan prenumeration.

Uppkopplade lagringslösningar från Synology

Välj HAT5300 till din Synology NAS

HAT5300 är en hårddisk speciellt framtagen för Synyology NAS och testad för optimal prestanda. Fördelen med att välja Synologys egna hårddiskar över annat märke är att du får en fulltäckande garanti för både NAS och hårddiskar. Det underlättar vid eventuellt behov av service. Hårddiskarna är även byggda för att inte åldras parallellt. Det innebär att de inte kommer behöva bytas ut samtidigt, vilket minskar risken för förlorad data.

Kompletta paket med NAS och hårddiskar

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.