2,5-, 3,5- & 6,3mm-kabel

Hörlurskontakt, tele och minitele, telejack, teleplugg, TRS och TRRS... Benämningarna är många för de vanligaste kontakterna inom ljud. Telepluggarna finns i tre olika storlekar; 2,5 mm, 3,5 mm och 6,3 mm och de används till hörlurar, mikrofoner, mobiltelefoner och ljudinspelare men även ljudutrustning som mixerbord och instrument. Hos oss på SP hittar du ett stort utbud av 2,5-, 3,5- & 6,3 mm-kablar i olika längder och varianter för alla behov. Köp ljudkabel med teleplugg direkt online eller besök oss i butik.

49 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljudkablar
Filtrering
Varumärken
Kabel-typ
Storlek
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.