2,5-, 3,5- & 6,3 mm-kablar

Hörlurskontakt, tele och minitele, telejack, teleplugg, TRS och TRRS... Benämningarna är många för de vanligaste kontakterna inom ljud. Telepluggarna finns i tre olika storlekar; 2,5 mm, 3,5 mm och 6,3 mm (även kallat 1/4 tum) och de används till hörlurar, mikrofoner och ljudinspelare men även ljudutrustning som mixerbord och instrument. Hos oss på Scandinavian Photo hittar du ett stort utbud av 2,5-, 3,5- och 6,3 mm-kablar i olika längder och varianter för alla behov. Köp ljudkabel med teleplugg direkt online eller besök oss i butik.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn