Apple USB-C Charge Cable 2m
Apple USB-C Charge Cable 2m
Artikelnummer: 1023171

Apple USB-C Charge Cable 2m

USB-C-laddningskabel, 2 meter

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Ladda, synka och överföra data mellan enheter
  • USB-C till USB-C
  • Kombinera med USB-C-strömadapter

Välj variant

249 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Ladda, synka och överföra data mellan USB-C-enheter så som smartphone, iPad och dator. Kabeln är 1 meter lång och har USB-C-kontakter i bägge ändarna. Kombinera laddningskabeln med en kompatibel USB-C-strömadapter, så kan du ladda dina enheter smidigt i ett vägguttag och dra nytta av snabbladdningsfunktionen.

Levereras med

  • Apple USB-C Charge Cable
Bra att veta! USB-C-strömadapter medföljer ej.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.