Scanner

Spara dina analoga bilder till datorn med en scanner. Vi har både flatbäddsscanner för att scanna dokument, utklipp och foton samt negativ- och diascanner för att digitalisera gamla diabilder och 35 mm negativ. Hos oss hittar du scanners från Epson, Plustek och Reflecta med flera, alltid till bra priser. Köp scanner direkt online med snabb leverans, eller besök oss i butik och få personlig köphjälp.

17 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Scanner
Filtrering
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.