Flatbäddsscanner

Vi har flatbäddsscanner för att scanna dokument, utklipp och foton och kunna spara dem digitalt på datorn. Hos oss hittar du flatbäddsscanners från Epson och Plustek, alltid till bra priser. Köp fotoscanner direkt online med snabb leverans, eller besök oss i butik och få personlig köphjälp.

7 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Upplösning skanner
Anslutningar
Trådlösa anslutningar
Bredd
Höjd
Längd
Vikt
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.