3D-skrivare

Tänk tredimensionellt och skriv ut i 3D! Vi har 3D-skrivare från XYZ som ger dig helt nya möjligheter till att skapa prototyper, reservdelar, leksaker, smycken och mycket mer, bara fantasin sätter gränserna. Vi har 3D-skrivare som klarar 3D-utskrifter upp till 30 cm. Köp direkt online med snabb leverans.

9 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Skrivare
Varumärken
Kompatibelt material
Max. Utskriftshastighet
Filformat
Höjd
Mjukvara
Tredje parts material
Djup
Anslutning
Utskriftsteknik
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.