Storformatsskrivare

När du vill göra riktigt stora utskrifter är en storformatsskrivare för dig. Oavsett om du vill printa reklamskyltar eller skriva ut foton och konst för en utställning så kan du med en storformatsskrivare göra utskrifter på upp till 44" (ca 1,1 meter) i bredd. Tack vare att pappret ligger på rulle kan du skriva ut flera meter. En inbyggd kniv i skrivaren skär av pappret efter utskrift. Vi har professionella storformatsskrivare från Epson och Canon för företag och kontor. Köp direkt online eller kontakta oss för offert.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn