Storformatsskrivare

När du vill göra riktigt stora utskrifter är en storformatsskrivare för dig. Oavsett om du vill printa reklamskyltar eller skriva ut foton och konst för en utställning så kan du med en storformatsskrivare göra utskrifter på upp till 44" (ca 1,1 meter) i bredd. Tack vare att pappret ligger på rulle kan du skriva ut flera meter. En inbyggd kniv i skrivaren skär av pappret efter utskrift. Vi har professionella storformatsskrivare från Epson och Canon för företag och kontor. Köp direkt online eller kontakta oss för offert.

10 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Skrivare
Varumärken
Max utskriftstorlek ark
Skrivartyp
Bläck
Max utskriftstorlek på rulle
Skanner
Upplösning skrivare
Antal färger
Utskrift på rulle
Trådlösa anslutningar
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.