-17%

Väska mjuk small

Dedolight Väska mjuk small

Artikelnummer: 1006695
3 990 SEK4 810 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Mjuk transport- och förvaringsväska från Dedolight

Dedolight's Soft Case, som erbjuder dig mycket robust förvaring åt din ljusutrustning. Perfekt för dig som kräver hög mobilitet och flexibilitet. Fylld med smarta avdelare som är justerbara för att passa dina individuella behov. Den kraftiga designen gör den dessutom lämplig att skicka som incheckat bagage vid flygningar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.