Vidvinkellins till DJI Pocket 2

DJI Pocket 2 Wide-Angle Lens

Artikelnummer: 1049715
  • Transformera bildvinkeln från 93° (20 mm) till 110° vilket motsvarar 15 mm brännvidd.
  • Bredare bildvinkel innebär mer plats i bilden
  • Monteras med ett enkelt klick
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Pocket 2 Wide-Angle Lens
Blåsbälg Hurricane Blower
Rengöringspenna Filterklear White
827 SEK

Använd ett vidvinkelfilter till DJI Pocket 2 för att transformera bildvinkeln från 93° (20 mm) till 110° vilket motsvarar 15 mm brännvidd. Detta innebär att du får plats med ännu mer i din bild.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.