DJI Osmo Pocket 3 Battery Handle
Artikelnummer: 1061036

DJI Osmo Pocket 3 Battery Handle

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • 950mAh kapacitet
  • Ökar driftstiden med cirka 62%
  • USB-C-port på baksidan
789 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Batterigreppet har ett inbyggt batteri med 950mAh kapacitet, vilket kan öka driftstiden med cirka 62% när det är anslutet till Osmo Pocket 3. Det stödjer varmbyte och har en USB-C-port på baksidan som kan användas för att ansluta externa ljudenheter, som digitala kabelförbundna hörlurar, kablade mikrofoner eller mottagare för trådlösa mikrofoner. Den 1/4-tums gängan längst ner kan användas för att ansluta tillbehör som stativ och därigenom förbättra användarupplevelsen.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn