Ronin Expansion Base Kit

DJI Ronin Expansion Base Kit

Artikelnummer: 1049607
5 299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DJI Ronin Expansion Base Kit till DJI RS 2 

DJI Ronin Expansion Base Kit gör det möjligt att montera och styra DJI RS 2 i en Jib, slider, cable cam eller andra former av plattformar. Detta kit innehåller ett DJI Ronin Tethered Control Handle för utökad trådbunden kontroll av kamerafokus och inställningar, utlösare och gimbal-rörelser. En universell basmontering och en extern batteriadapter gör att DJI Ronin BG30 Grip kan driva DJI RS 2.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.