Ronin Expansion Base Kit

DJI Ronin Expansion Base Kit

Artikelnummer: 1049607
5 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DJI Ronin Expansion Base Kit till DJI RS 2 

DJI Ronin Expansion Base Kit gör det möjligt att montera och styra DJI RS 2 i en Jib, slider, cable cam eller andra former av plattformar. Detta kit innehåller ett DJI Ronin Tethered Control Handle för utökad trådbunden kontroll av kamerafokus och inställningar, utlösare och gimbal-rörelser. En universell basmontering och en extern batteriadapter gör att DJI Ronin BG30 Grip kan driva DJI RS 2.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.