DJI Mini 2 / Mini SE Intelligent Flight Battery
DJI Mini 2 / Mini SE Intelligent Flight Battery

DJI Mini 2 / Mini SE Intelligent Flight Battery

Mini 2 / Mini SE Intelligent Flight Battery

Artikelnummer: 1049835
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Ger 31 minuters flygtid
  • Inbyggd batteriövervakning
  • Ger stabil energiöverföring
590 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Mini 2 Intelligent Flight Battery

Litiumjonbatteri med hög energidensitet, speciellt utformat för DJI Mini 2. Denna batterityp minskar batteriets vikt, samtidigt som det ger upp till 31 minuters flygtid. Inbyggt i batteriet finns DJI:s Intelligent Battery Management System, som övervakar kapacitet och battericellstatus. Batteriet ger stabil energiöverföring och exakt beräkning av återstående batteritid.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.