Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ronin-S Cam Multi-Camera Control Cable P13

DJI Ronin-S Cam Multi-Camera Control Cable P13

Artikelnummer: 1041705
  • Anslut din Sonykamera till Ronin-S
  • Ger tillgång till slutare, autofokus och inspelning
  • Optisk zoom kan kontrolleras via Focus Wheel från DJI
269 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Multi-Camera Controll Cable för Sony till Ronin-S

Använd Multi-Camera Control Cable (Multi-USB) för att ansluta din Sony-kamera till Ronin-S Camera Control Port. Ger tillgång till slutare, autofokus och inspelning. Optisk zoom kan kontrolleras via Focus Wheel från DJI (fungerar enbart med objektiv som har inbyggd power zoom).

Se kompatibilitetslistan för Ronin-S där mer information finns gällande vilka kameramodeller som stödjs.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.