Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ryggsäck till Phantom 4/3 Part 46

DJI Ryggsäck till Phantom 4/3 Part 46

Artikelnummer: 1026068
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

I denna hårda ryggsäck får du plats med din Phantom 3 Standard, Professional, Advanced, 4K eller Phantom 4 med tillbehör. Den är lätt och vattenavstötande så att du kan ta med hela din flygutrustning överallt och det mjuka fodret skyddar din utrustning mot stötar och repor under transport. Väskan rymmer även en laptop upp till 15".

Kapacitet:

  • 1 st drönare ur Phantom-serien
  • 1 st fjärrkontroll till Phantom-serien
  • 3 st Intelligent Flight Batteries till Phantom-serien
  • 12 st propellrar till Phantom-serien
  • 1 st Phantom batteriladdare
  • Laptop upp till 15"

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.