DJI FPV Drone only
Artikelnummer: 1050811

DJI FPV Drone only

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Fängslande flygning på en ny nivå
 • Sportflygläge som kombinerar manuell och förenklad kontroll
 • Nödbroms, hover och Return-To-Home för säker flygning
7 690 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

DJI FPV – endast drönare

DJI FPV (first person view) är racingdrönaren som ger dig fängslande flygning på en ny nivå. Den är tillverkad i en snygg och aerodynamisk design som kraftfullt tar sig fram med minimalt luftmotstånd. Designen sticker ut med sina sportiga LED-lampor och det anpassningsbara ljuset på armarna. Den har tre olika flyglägen och avancerade säkerhetsfunktioner vilket underlättar oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren FPV-pilot.

Fördelar

 • Fängslande flygning på en ny nivå
 • Sportflygläge som kombinerar manuell och förenklad kontroll
 • Nödbroms, hover och Return-To-Home för säker flygning
 • Flyghastighet på upp till 140km/h

Drönare för nybörjare och proffs

DJI FPV-drönare har tre olika flyglägen som ger dig en säker flygning oavsett om du är erfaren FPV-pilot eller nybörjare:
 • Sport – Hybridflygläge som kombinerar manuell kontroll med förenklade kontroller från tidigare DJI-drönare.
 • Normal – Perfekt läge för nya användare där du får traditionella flygkontroller med DJI säkerhetsfunktioner som exempelvis hinderavkänning.
 • Manuell – Fullständig och obegränsad manuell kontroll. Här kan du justera alla parametrar och anpassa flygningen helt och hållet efter dig själv.

Säkerhetsfunktioner att lita på

Både som nybörjare och mer erfaren med FPV-drönare så kan det vara skönt med säkerhetsfunktioner som ger en trygg flygning. DJI FPV har två funktioner som ger dig en ökad säkerhet – nödbroms och hover (svävfunktion). Genom att trycka på knappen på fjärrkontrollen stannar drönaren upp på bara några sekunder och svävar stabilt. Dessutom har den belysning under så att du enkelt se den i luften, Smart Return-To-Home (RTH) som hjälper drönaren tillbaka till dig vid exempelvis lågt batteri samt att den har en sensor som känner av hinder både framåt och nedåt. Allt detta säkerställer en trygg flygupplevelse oavsett vilket läge eller hastighet du flyger i.

OcuSync 3.0

DJI FPV är drönaren med unika flygmöjligheter och som också ställer krav på videoöverföringen. DJI O3 har anpassats för att möta de kraven och ger dig en klar videoöverföring med en räckvidd på upp till 10km och minimum latens på 28ms. Drönaren stödjer automatisk växling mellan frekvenser på 2,4 och 5,8GHz vilket ger en bithastighet på upp till 50Mbit/s. Det här minskar risken för störningar och komprimeringsarefakter.

Levereras med

 • DJI FPV ersättningsdrönare
 • DJI FPV Propellers x4
 • DJI FPV Gimbal Protector
 • DJI FPV Battery
OBS! Detta är en ersättningsdrönare. FPV Gimbal camera, FPV Goggles och FPV Remote Controller 2 medföljer ej!
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn