DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)
Artikelnummer: 1057706

DJI Mavic 3 Classic + Smart controller (DJI RC)

Högkvalitativ drönare med smart controller för säker och smidig flygning

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • 4/3 CMOS Hasselbladkamera
 • Spela in i 5.1K eller 4K/120fps
 • Flygtid upp till 46 minuter

Välj variant

16 690 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Med kraftfull flygprestanda och en professionell 4/3 CMOS kamera från Hasselblad, levererar Mavic 3 Classic otroligt högupplösta filmer. Du kan njuta av en smidig och mjuk flygning med minimal risk för kollisioner med 360 graders hinderavkänning. Även nya piloter kan flyga tryggt och säkert samtidigt som du skapar jämna och högupplösta filmer även i komplicerade scenarier. Ta med Mavic 3 Classic på vilket äventyr som helst för att skapa oförglömligt arbete.

Fördelar

 • 4/3 CMOS Hasselbladkamera
 • Förlängd flygtid upp till 46 min
 • 5.1K videoinspelning
 • DCI 4K/120fps
 • 10-bitars D-Log färgprofil
 • Rundstrålande hinderavkänning
 • 15 km Videoöverföring
 • 1080p/60fps FHD Live-feed med hög bildfrekvens
 • ActiveTrack 5.0Arvet fortsätter

Det ikoniska svenska kameramärket Hasselblad har anpassat L2D-20c-kameran till DJI Mavic 3 Classic, och bäddat in en professionell 4/3 CMOS sensor i en elegant och kompakt form. Hasselblads avancerade kamerateknologier tillämpas på både hårdvaruprestanda och mjukvarualgoritmer, vilket tar bildkvaliteten till en helt ny nivå. Du får upp till 20 megapixel stillbilder, 12,8 stopp för dynamiskt omfång vilket ger dig fantastiska detaljer både i lågdagar och i högdagar. En otroligt ljusstark sensor med en bländare justerbar mellan f/2,8-f/11 vilket ger dig alla möjligheter till den perfekt exponerade bilden. Kameran har en ekvivalent brännvidd på 24mm som ger dig en fantastisk vid och härlig bild och tillsammans med DJIs autofokus system ”Vision Detection Auto Focus” (VDAF) ger Mavic 3 Classic dig inte bara ett vackert utsnitt utan även en skarp och fokuserad bild.

Lär dig mer om Hasselblads ikoniska kamerateknologier

4/3 CMOS
En större bildsensor ger inte bara Mavic 3 Classic högre upplösning och dynamiskt omfång, den dämpar också mer effektivt brus i miljöer med svagt ljus.

12,8-stegs dynamiskt omfång
4/3 CMOS-sensorn kommer med ett dynamiskt omfång på 12,8 steg för att behålla fler detaljer i högdagrar och skuggor, vilket lyfter bilder till en professionell nivå.

Justerbar bländare
Justerbar bländare finns tillgänglig för att möta flygfotografens behov i en mängd olika ljusscenarier.

Bred 84° FOV
Den 24 mm ekvivalenta autofokuslinsen väger bara 12,5 gram och har en 84° FOV för att fånga fler detaljer med skarp skärpa.

Vision Detection Auto Focus (VDAF)
Hasselblad-kameran på Mavic 3 Classic har VDAF-teknik, som fungerar med flera synsensorer för att utnyttja avståndsdata och optimera fokuseringshastigheten.

Hasselblad Natural Color Solution
Mavic 3 Classic har Hasselblad Natural Color Solution (HNCS), som är resultatet av årtionden av fotografisk erfarenhet. Detta säkerställer levande exakta naturliga färger som ser spektakulära ut även utan förinställningar eller redigering i efterhand.

Inget behov av efterbearbetning
Att förlita sig på komplex efterbehandling har aldrig varit en del av Hasselblads filosofi. Med utgångspunkt från sensorernas pixelnivå säkerställer Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) naturliga och mycket exakta färger som fångas, oavsett var du fotograferar.

Pixel-nivåkalibrering
För att säkerställa att Mavic 3 Classic fångar färg med samma ikoniska kvalitet som andra Hasselblad-kameror gör, antar L2D-20c-kameran samma rigorösa standarder, med varje pixel i sensorn kalibrerad med HNCS inbäddad.

Exakta färger
Under fotografering kommer RGB-färgdata som erhålls av sensorn att konverteras genom Hasselblads unika bildbehandlingsalgoritm och färgbearbetningsläge, vilket ger bästa möjliga naturliga färger i alla scen.

Mavic 3 Classic använder sin professionella bildprestanda för att spela in videos med höga upplösningar och bildhastighet. Dess kamera fångar också upp till en miljard färger tack vare en 10-bitars D-Log färgprofil, som erbjuder naturliga färggraderingar och avancerad flexibilitet i efterproduktion.

Flyg säkert med DJI Mavic 3 Classic

Flyg säkert med 360 graders hinderavkänning

Rundstrålande hinderavkänning
De avancerade säkerhetsfunktionerna i Mavic 3 Classic låter dig spendera mer av din tid fokuserad på att få till den perfekta bilden. Flera vidvinkelsensorer fungerar sömlöst med en högpresterande synberäkningsmotor för att känna av hinder i alla riktningar exakt och planera säkra flygrutter för att undvika dem.

Avancerad RTH
Avsluta vilken flygning som helst på hög nivå med Advanced RTH, vilket gör att Mavic 3 Classic automatiskt kan bestämma den optimala rutten tillbaka till sin hempunkt och genomföra en säker returflygning på egen hand. Oavsett om den aktiveras av användaren eller utlöses av signalförlust, kan Mavic 3 Classic enkelt återgå till hemmapunkten.

Njut av flyget

APAS 5.0
Mavic 3 Classic gör också flygningen roligare med inspelning som inte längre avbryts av hinder längs vägen. När Mavic 3 Classic flyger känner den kontinuerligt av objekt i alla riktningar och kringgår dem smidigt och snabbt. Njut av ditt flyg utan oro för kollision, även när du flyger i komplicerade miljöer. Detta hjälper dig att spela in stabilt och jämnt material även när du stöter på hinder. Utför varje steg från ruttplanering till komposition och spela in en hyperlapse-video, allt under en enda flygning. Mavic 3 Classic:s vindmotstånd är 50 % starkare än sin föregångare, med hjälp av ett effektivare framdrivningssystem och ett batteri med hög kapacitet ger det dig en otroligt flygtid upp till 46 minuter.

Flyg längre, se mer
Med en överföringsräckvidd på upp till 15 km flyger Mavic 3 Classic inte bara längre, den sänder också signaler med högre stabilitet och mindre videofördröjning, vilket ger dig större sinnesfrid under flygningen.

FullHD-överföring
Mavic 3 Classic är den första DJI-drönaren som kan sända ett liveflöde på 1080p/60fps. Det betyder att kameravyn visas med en upplösning nära vad kameran faktiskt spelar in. Det gör också Mavic 3 Classic mer lyhörd för din kontroll.

DJI Cellular Transmission Dongle
Med mobilöverföringsdongeln ansluten kan Mavic 3 Classic byta till 4G-nätverk för smidig, stabil anslutning när O3+-signaler blockeras av byggnader, träd eller andra strukturer. Under flygning koordinerar O3+-överföringssystemet med 4G-överföring och växlar sömlöst för att säkerställa en oavbruten fotograferingsupplevelse.

Högprecisionspositionering
Högprecisionspositionering gör Mavic 3 Classic otroligt stabil under svävning. Detta säkerställer att foton är kristallklara, förbättrar bilder med lång exponering och hjälper dig att ta mjukare timelapse- och hyperlapse-videor.


Levereras med

 • Mavic 3 Classic 
 • RC Smart Controller 
 • RC Smart Controller Control Sticks
 • Mavic 3 Intelligent Flight Batteri 
 • Mavic 3 Low-Noise Propellers (par) x3
 • 65W Portabel Laddare
 • Mavic 3 Förvaringsskydd
 • USB-C Kabel
Premium Kit II
 • Mavic 3 Classic 
 • RC Smart Controller 
 • RC Smart Controller Control Sticks
 • Mavic 3 Intelligent Flight Batteri x2
 • Mavic 3 Low-Noise Propellers (par) x3
 • 65W Portabel Laddare
 • Mavic 3 Förvaringsskydd
 • USB-C Kabel
 • Mavic 3 Battery Charging Hub
 • Kingston MicroSDXC Canvas Go! Plus 128GB V30 170/90MB/s SD-Adapter
 • sp.tech Creator Medium
 • Pgytech Landing Pad (55cm diameter) till drönare
Läs mer om drönarregler och drönarkort här!
Läs mer om skillnaderna mellan de olika drönarna i Mavic 3-serien här.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn