Elinchrom Blixtpaket D-Lite RX One Softbox To Go set
Elinchrom Blixtpaket D-Lite RX One Softbox To Go set
Elinchrom Blixtpaket D-Lite RX One Softbox To Go set
Elinchrom Blixtpaket D-Lite RX One Softbox To Go set
Elinchrom Blixtpaket D-Lite RX One Softbox To Go set
Artikelnummer: 1025743

Elinchrom Blixtpaket D-Lite RX One Softbox To Go set

Komplett blixtpaket för studio

Webblager
Beställs från leverantör, leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
 • Blixtstyrka från 100 Ws ned till 6 Ws
 • Kan enkelt anpassas för olika typer av fotografering, som t.ex. porträtt och produktfotografering
 • Intelligent slavtändning blixtarna enkla att användas med speedlights
8 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Komplett studiokit för hemmastudio eller det lilla företaget

Elinchrom D-Lite RX One To Go Set är ett studioblixtpaket anpassad för hemmastudion eller det lilla företaget och innehåller alla delar för att komma igång med professionell ljussättning. D-Lite RX One är en kompakt studioblixt som levererar dubbelt så mycket ljus som speedlights och har ett mycket brett tillbehörssortiment av ljusformare m.m

 • Blixtstyrka från 100 Ws ned till 6 Ws. Kan enkelt anpassas för olika typer av fotografering, som t.ex. porträtt och produktfotografering
 • Skyport ger unik fjärrstyrningsmöjlighet och finns inbyggt i Elinchrom samtliga blixtmodeller
 • Intelligent slavtändning gör D-Lite RX One enkel att användas i kombination med speedlights
 • Superkort brinntid ger skarpa bilder
 • Exceptionellt jämn färgtemperatur över hela effektområdet
 • Temperaturstyrd fläkt
 • Elinchrom tillbehörsbajonett ger tillgång till marknadens bredaste utbud av ljusformare

Liten och smidig studioblixt

Blixtarna har paraplyfäste, smart placerade centrerat nära mitten gör att du kan kombinera valfria ljusformare. D-Lite RX One har inbyggd fläkt som automatiskt reglerar blixtens temperatur. Vid liten användning av blixten är fläkten helt avslagen för att sedan successivt öka i varvtal för att hålla blixten i rätt arbetstemperatur.

Skyport fjärrstyrning

D-Lite RX One har en inbyggt Skyport fjärrstyrning med 8 kanalfrekvenser och 4 grupper och kan styras via den medföljande fjärrstyrningsenheten Skyport Transmitter Plus som kan trigga blixten och reglera uteffekten på avstånd upp till 200 meter. Varje blixt kan styras individuellt, perfekt vid större ljussättningar. 

Tillbehör

Elinchrom erbjuder ett stort sortiment av tillbehör och ljusformare. Samtliga blixtmodeller använder samma tillbehörsbajonett vilket öppnar för möjligheten att enkelt växla mellan olika modeller efter behov. Som tillbehör finns även Skyport USB Module som tillsammans med kostnadsfria programvaran Skyport 3.0 ger möjlighet av blixtstyrning från dator samt mängder av extra funktioner. Med Skyport Plus HS kan du via den inbyggda displayen ställa in varje blixt separat samtidigt som den inställda stykan, och funktionen för inställningsljuset, kan avläsas. Upp till 10 st blixtar visas på displayen samtidigt. En extra möjlighet med Skyport Plus HS är funktionen Hi Sync. Funktionen innebär att blixtsynktider snabbare än standard för kamera kan väljas (vilka slutartider som kan användas beror på kameramodell och inställd blixtstyrka).

Blixtsnabb och stark

D-Lite RX One är ungefär dubbelt så stark som avancerade handblixtar och uppladdningen blixt till blixt är på endast 0,44 - 1,5 sekund. Snabbaste brinntid är imponerande 1/2200 sekund, vid full uteffekt, vilket gör att även motiv i rörelse återges knivskarpt.

Stort omfång och exakt reglering av ljusstyrka

Ljusstyrkan kan regleras med en precision av 1/10 bländarsteg över hela 5 bländarstegs omfång, 6Ws upp till 100Ws. Snygga porträtt med kort skärpedjup och gruppbilder med skärpa på alla personer genom ett stort skärpedjup klaras galant av D-Lite RX One. Oavsett inställd blixtstyrka levererar D-Lite RX One mycket stabilt ljus med enastående jämnhet i exponering och färgtemperatur.

Eyecell slavtändning

Eyecell är en intelligent slavtändning som kan trigga D-Lite RX One från ljuset av en speedlight vilket innebär att du kan kombinera studioblixtar med handblixtar. Det går även att koppla en lös Skyport mottagare, Skyport Universal Receiver Plus, till en speedlight och på så vis utlösa alla blixtar från Skyport Transmitter Plus. Många gånger är detta den säkraste metoden eftersom den radiosignal som Skyport använder är mycket effektivare än att utlösa blixtar via ljus (slavtändning).

Levereras med

 • 2 st D-Lite RX One (med 100W inställningslampa, skyddskåpa, 5 m synksladd, 5 m elkabel)
 • Portalite Softbox Square 66x66 cm
 • Portalite Softbox Octa 56 cm
 • Transparent Deflektor
 • Skyport Transmitter Plus (batterier ingår ej, 2x AA 1,5V)
 • Stativset med väska (2x 88-235cm)
 • Tubformad väska för blixtaggregaten

OBS! reflekorn på bilden ingår ej.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.