Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Elinchrom

Köp Elinchrom hos oss! Hos oss kan du köpa studioblixtar, batteriblixtar, blixtaggregat, blixtutlösare, tillbehör och ljusformare som softboxar och paraplyer från Elinchrom både online och i butik. Vi har ett brett utbud av Elinchromprodukter för den professionella fotografen, oavsett om du fotar i studio eller på location.

298 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Typ av blixt
Strömförsörjning
Max effekt
Synkingång
Studiokit
Bajonettfattning
High Speed Sync/High Sync
Garanti
Trådlös styrning
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.