Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Reflektor Maxi silver 40 cm 33°

Elinchrom Reflektor Maxi silver 40 cm 33°

Artikelnummer: 1033063
1 250 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Elinchrom Maxi Silver Reflektor 40 cm 33°

Elinchrom Maxi Silver har högblank silver insida för maximal ljusstyrka. Ljuskaraktären påminner om solljus, hårt ljus och skarpa skuggkanter. Reflektorn har en snäv spridningsvinkel på 33°.

Fördelar:

  • Hård och kontrastrik ljusbild
  • Idealisk för att skapa effekten av solljus
  • Ljusspridningsvinel 33°
     
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.