Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sekonic transmitter module RT-EL/PX för

Elinchrom Sekonic transmitter module RT-EL/PX för

Artikelnummer: 1035116
1 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Transmitter Module RT-EL/PX

Sändarenhet till Sekonic L-858D som låter dig avfyra blixtar utrustade med Elinchrom Skyport eller Phottix Strato/II-mottagare. Ihop med en Elinchrom Skyport-blixt har du möjlighet att ställa blixtstyrka och inställningsljus direkt från ljusmätaren.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.