Snoot inkl. raster

Elinchrom Snoot inkl. raster

Artikelnummer: 42267
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Används för att spot effekt. Bikakeraster samlar ihop ljuset till en punkt med mjuk övergång till svart och med ett minimum av ljusförlust.

OBS! D-Lite aggregaten kan överhettas när man använder snooten och inställningslampan på full effekt. Snooten blir även väldigt varm och bör hanteras med försiktighet.  Om din hobby blir din affärsverksamhet bör du titta på Elinchroms pro aggregat i stället.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.