Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fotopapper A2 Enhanced Matte Poster Board 20blad

Epson Fotopapper A2 Enhanced Matte Poster Board 20blad

Artikelnummer: 301151
1 129 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Epson inkjetpapper Enhanced Matte Posterboard
Inte enbart butiker utan även fotografer, modellagenturer, reklambyråer med flera har stor nytta av att kunna använda en flat matt yta med samma styvhet som en bild monterad på kartong – 1,3 mm tjock. Detta papper är utvecklat speciellt för Epsons UltraChrome K3-skrivare. Utskrifterna blir matta med mättade färgnyanser och detaljer även i skuggiga partier. Det säljs i 20-pack i formaten A3+ och A2. Tjockleken till trots går det utmärkt att skriva ut på ovan nämnda Epson-skrivare eftersom en rak pappersbana används med vår Micro Piezo-teknik.

Det nya Enhanced Matte Poster Board väger 850 gram per kvadratmeter och kan skrivas ut dubbelsidigt. Det innehåller två lager klorfritt papper och två lager med Forest Stewardship Council[1] (FSC)-märkt papper. FSC-märkningen garanterar att produkten stödjer ansvarsfullt skogsbruk var som helst i världen.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.